HUSTYPE 12 FRANK SIGNATUR

 

Praktisk kvardagsluksus 

Hustype 12 FRANK er ein vertikaldelt tomannsbustad med eit bruksareal på heile 235 kvm (BRA) for kvar leilegheit, i tillegg til at kvar seksjon disponerer to store balkongar. 

Til tross for det luksuriøse inntrykket og den høge standarden, er det likevel kanskje dei praktiske løysingane som er mest imponerande: Bebuarane køyrer direkte inn i eigen carport, og har derifrå (via gasstett konstruksjon) direkte inngang til bustaddelen i eige hus. Begge seksjonane har eiga rullestolheis / løfteplattform med glassjakt. 

Planløysingane er gjennomarbeidde, men det er også mulig å tilpasse huset etter eigne ønskjer. Huset har stove og bad i begge etasjar, og moglegheit for opp til 4 soverom. Dette, kombinert med stort vaskerom og to praktiske boder, gjer at huset tilfredsstiller dei fleste krav til både funksjonalitet og design.

 

Humørspreiaren Frank 
Frank er ein flott fyr med godt humør, glimt i auget og kunnskap om det meste. Han har mange (!) hobbyar, og treng plass til å dyrke desse. Frank set også pris på å kunne slappe av for seg sjølv, i fred og ro men likevel i sentrum. I dette huset kan Frank leve godt og enkelt, i fred og ro men med nærleik til det meste.

 

 

Hustype 12 Frank 
Hovudinngang 
1. etasje                       
Tomtetype 
Skrå (bratt) 
Bruksareal (BRA), signatur
235 kvm 
Bustadareal (P-rom), signatur 
158 kvm 
Ant soverom 
3 (4) 
Ant stover 
Ant bad 
2
Vaskerom 
Ja 
Veranda 
Ja - begge etasjar  
Garasje 
Ja - integrert 
Etasjer 
Heis 
Ja - løfteplattform med sjakt